PT -palveluiden hinnat

Voit ostaa Personal Trainer -palveluja kertaluontoisesti, tarpeen mukaan tai suunnitella valmentajan kanssa sopivan kokonaisuuden, esim. valmennuspaketti painonpudotukseen. Alla olevat hinnat eivät sisällä kuntosalimaksua, vaan voit valita hinnastostamme tarvitsemasi korttivaihtoehdon tai Rokkiklubin

KERTALUONTOISET PT -PALVELUT / TREENIOHJELMA

• Treeniohjelma kuntosalille, 59,00€. 
Tämä vaihtoehto sopii sinulle jos olet jo tottunut salikävijä ja tiedät yleisimmät liikkeet sekä laitteet. Treeniohjelma toimitetaan sähköpostitse.

• Treeniohjelma kuntosalille + tapaaminen valmentajan kanssa 98,00€.
Valitse tämä jos haluat esittää lisäkysymyksiä ohjelmassa olevista liikkeistä tai laitteista. Tapaaminen ei sisällä treeniä kuntosalilla. Treeniohjelma toimitetaan sähköpostitse ja tapaaminen on 30min mittainen.

KERTALUONTOISET PT -PALVELUT / RUOKAVALIO

• Ruokavalio 59,00€
Ruokavalio laaditaan tavoitteiden mukaisesti ja toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

 

KERTALUONTOISET PT -PALVELUT / TREENIT KUNTOSALILLA

Voit rakentaa itsellesi oman PT -paketin valitsemalla siihen esim. treeniohjelman, ruokavalion ja tarvitsemasi määrän treenikertoja salilla. Voit ostaa myös yksittäisen treenikerran uuden ohjelmasi läpikäymiseksi. Hinnoittelu perustuu käytettävään aikaan. Vinkki! Treenikerran ei tarvitse perustua valmiiseen ohjelmaan, vaan voit ostaa esim. jalkatreenin, HIIT -tyyppisen harjoittelun tai yllätystreenit joissa valmentaja päättää miten ja mitä treenataan!

• 30 min 39,50€
• 45 min 59,00€
• 60 min 79,00€

Ajanvaraus yksittäisiin PT -treeneihin:
Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse haluamaasi valmentajaan. Jos käytät sähköpostia, muista liittää mukaan yhteystietosi. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön vastaanottoomme, jolloin valitsemasi valmentaja ottaa sinuun yhteyttä.

Kimppatreenit

PT -treenejä voi tehdä myös pienryhmissä! Ryhmäkoko on 2 – 4 hlö ja hinnoittelu on sama, aikaperusteinen riippumatta ryhmän koosta. Esim. 60min treeni 4 henkilölle maksaa 19,75€ / hlö. Kimppatreeni edellyttää että kaikki osallistujat ovat suurin piirtein samalla kuntotasolla ja harjoittelu salilla on jokaisella yhtä tuttua tai tuntematonta.

VALMENNUSPAKETIT

Valmennuspaketti on sinun ja valmentajasi yhdessä suunnittelema kokonaisuus tavoitteisiisi pääsemiseksi. Valmennusjakso on vähintään 1kk mittainen. Valmennuspaketti sisältää aina muiden palveluiden lisäksi seurannan ja liikuntasuunnitelman. Liikuntasuunnitelma on viikkoaikataulu, johon on merkitty treenikerrat ja niiden sisältö. Seuranta tarkoittaa tässä kerran viikossa tapahtuvaa kommunikointia valmentajan kanssa sähköpostin välityksellä. Seurannassa valvotaan mm. tavoitteen edistymistä, treenikertojen toteutumista ym. 

Suosittelemme valmennuspakettia jos sinulla on tavotteita mihin haluat päästä tietyssä ajassa, esim. painonpudotus. Seuranta ja viikko-ohjelma pitävät sinut motivuoituneena ja repsahduksia ei pääse niin helposti syntymään valvovan silmän alla.

 

 Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. Hinnasto on voimassa toistaiseksi.